→ Prefer English? E: kevin@roam.beT: +32475435169

Wij transformeren jouw visie in tools die jou vooruithelpen. Punt.

Je bent waarschijnlijk een bedrijf gestart om geld te verdienen en mensen gelukkig te maken. Je kan op ons rekenen om die doelen te behalen. Of je nu onoverkomelijke problemen met bestaande tools lijkt te moeten dulden, je wat nieuws wil testen met een snel prototype of een nieuwe kwaliteitsvolle applicatie wil laten ontwikkelen: wij zijn er om jou te helpen.


Expertises

Software ontwikkeling

Heb je een probleem ontdekt dat opgelost moet worden? Wij bouwen een programma dat doet wat je verwacht middels korte cycli van ontwikkeling, evaluatie en feedback. Het resultaat: een robuuste tool die helpt je bedrijf te verstevigen.

Websites die werken

Of je je bestaande website wil verbeteren of een nieuwe website wil laten ontwerpen en ontwikkelen, wij helpen je met het creëren van een online aanwezigheid die er niet alleen goed uitziet, maar ook de vooropgestelde doelen haalt.

Knappe emails

Studies tonen aan dat een goed ontworpen HTML email het aantal conversies kan vermenigvuldigen. Wij maken een email template op maat, leiden je langs de wettelijke eisen en zetten je nieuwsbrieven en campagnes op.

Snelle prototypes

Wanneer je wat nieuws wil uitproberen zal een snel prototype of proof of concept je betere inzichten schenken zodat je beter geïnformeerd bent over de haalbaarheid. Wij bouwen het voor jou — snel.

App restoratie

Duurt het toevoegen of wijzigen van features lichtjaren? Lijdt je applicatie aan slechte performantie? Wij geven weer richting aan je software, verminderen onderhoudskosten en verhogen de tevredenheid van je gebruikers.

1 interface

Wil je je bestaande webapplicatie of website beter afstemmen op mobiele toestellen? Met behulp van responsive design zorgen we ervoor dat jullie user interface werkt op smartphones en tablets als iPhone en iPad, zonder extra onderhoudskosten.

Advies

Hulp nodig in het beheren van de codebase en het toepassen van best practices? Wij staan je bij in een breed gamma van technologieën en tools zoals JavaScript, Backbone, jQuery, Django of PHP.

Waar wacht je nog op?

Echt: wij zijn er om jou te helpen je zaak te verbeteren. Zelfs als je nu even gewoon een klankbord zoekt: contacteer ons. Wij vinden het geweldig om te praten over de juiste software en tools.

of bel +32 475 435 169 .


Referenties

We werken niet enkel met kleine of enkel met grote bedrijven — wij werken graag samen met iedereen die een probleem opgelost wil zien. Eerder werkten we samen met bedrijven als bpost, Johnson & Johnson en Bose.

Hieronder vind je enkele referenties van eerder werk, maar hou er rekening mee dat het merendeel van projecten is uitgevoerd in onderaanneming, wat het publiceren ervan op deze website gevoelig of zelfs onmogelijk maakt. Neem gerust contact op voor meer voorbeelden.

Een screenshot van de Bold website

Bold SMS Management

Bold is een SMS management applicatie die je toelaat om makkelijk gerichte campagnes te versturen en automatisch actie te ondernemen op ontvangen berichten. Verschillende SMS gateways worden standaard voorzien.

Bold is gebouwd bovenop het fantastische Django web framework en kan ook zelf gehost worden!


Mediasoft mailing

Mediasoft wilde wat meer flair geven aan een email die hun nieuwe Subversion product in de verf moest zetten.

Het resulterend ontwerp werd getest ten opzichte van een in-house versie en scoorde zeven maal beter.

Een screenshot van de Mediasoft mailing

Screenshot van de website van Kelly's Pedicure & Beautysalon

Kelly's Pedicure & Beautysalon

De website van Kelly's Pedicure & Beautysalon was klaar voor een upgrade waarin de nieuwe prioriteiten binnen de zaak naar voren kwamen en oplossingen uit onze evaluatie werden geïmplementeerd.

De site werd opgefleurd met paars-, groen- en rood-tinten en lettertypes werden aangepast en wat groter gemaakt voor een verbeterde leesbaarheid.

De inhoud werd aangevuld om nieuwe producten en diensten in de kijker te plaatsen, terwijl bestaande inhoud in een nieuwe structuur werd gegoten zodat bezoekers sneller de aanbiedingen kunnen doorgronden.


jQuery Extractor plugin

Extractor bouwt verder op jQuery UI om een deel van een webpagina in een dialoogvenster te laden en het achteraf op de juiste plek terug te plaatsen.

Bekijk een demo in het lab.

Screenshot van de Extractor website

Screenshot van Morse, een Gmail monitor applicatie

Morse

Morse is een desktop applicatie die je toelaat tegelijkertijd meerdere Gmail accounts in de gaten te houden. Je wordt verwittigd wanneer je een nieuwe email ontvangt op een van je accounts, of je nu Windows, OS X of Linux gebruikt. De enige vereiste is dat Adobe Air werd geïnstalleerd.

Morse is bovendien gratis en open source!